Ennnnnn yesss girls hier zijn ze dan , mijn nieuwe lijn exclusieve make-up essentials! 

Wie me al langer kent en volgt weet, dat Maastricht 1 van mijn favoriete steden is, ons trouwfeest ging met reden door in deze stad, met mijn besties sleet ik vroeger ook veel donderdagavonden in deze bruisende stad.

Na lang zoeken en verschillende merken testen stuitte ik op PUNE, leerde ik het kennen, ontdekte het assortiment, ontmoette ik heel gepassioneerde zakenmensen ‘achter de schermen’ van deze firma, was er een klik, een visie helemaal passend met de mijne ! 

Ook maakte ik mezelf ermee op 

EN WAS IK HEEEELEMAAL VERKOCHT ?

‘PUNE’ staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is ontstaan uit een samenwerking van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team.

De producten zijn heerlijk handig om te gebruiken door ‘iedereen’ , een ruim assortiment en kleurenpallet met een Maastrichts gevoel en make-up die alleen bij de professional te verkrijgen is. Je zal PUNE nooit in een online shop zien, je krijgt altijd professioneel advies!

Een lijn die stijlvol is en waar de vrouw van vandaag zich mee kan associëren. Een assortiment dat altijd sterke basics en essentials heeft, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.

Soigneren is meer dan ‘mooi-maken’ en is voor iedereen anders. Maar goed gesoigneerd voelt men zich gelukkig en begeert. 

So let’s make-up and kiss 

? dikke PUNE SJ x