Hydrafacial

Wat is een Hydrafacial behandeling?

Een HydraFacial behandeling bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid.

Waarom kies ik voor een Hydrafacial behandeling?

Alleen HydraFacial gebruikt gepatenteerde technologie om te reinigen, extracten en hydrateren. De super serums van HydraFacial verrijkt met voedende ingrediënten geven de huid onmiddellijk weer zijn glans terug.

Wil jij de algemene conditie van je huid sterk verbeteren, wil jij een huid met een ongeëvenaarde glans en met een langdurig resultaat, kies dan voor een behandeling met de HydraFacial.

De Hydrafacial-behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Samen zoeken wij gericht naar een serum of stel ik een protocol voor dat is aangepast aan de specifieke behoeften voor jouw huid.

Hoe ziet zo een behandeling er uit?

STAP 1

reiniging en
peeling

Allereerst gaan we de huid diep en grondig reinigen. We gebruiken hiervoor een melkzuur en glucosamine. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden van elkaar. Het serum gaat namelijk deze “cementlagen” die we ook onze huidvetten noemen verweken. De dode huidcellen komen hierdoor minder vast te liggen. Daarna schrapen we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Vervolgens gaan we de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. In de eerste behandeling gebruiken we een milde peeling vloeistof en in de daarop volgende behandelingen kunnen we een sterkere peeling vloeistof gebruiken.

STAP 2

extractie en
hydratatie

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën leegmaken maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Als je de HydraFacial behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

STAP 3

insluizing en
bescherming

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Wist je dat de zon (UV-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag antioxidanten en een zonnefactor (SPF) in je dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal hij er gezonder en stralender uit zien. In dit serum gebruiken we ook hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is een daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans (hydratatie) in je huid. Dit serum kan ook een lichte prikkeling geven omdat de antioxidanten de giftige stoffen in je huid beginnen aan te vallen. Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Naast dit alles is het belangrijk dat je goed water drinkt of water eet zoals watermeloen, komkommer enz. Drink geen koffie, thee of frisdranken maar alleen water.

Optimale bescherming

Aan het einde van de behandeling is de huid  optimaal verzadigd met antioxidanten en hyaluronzuur. Nu moet we alleen nog de huid goed beschermen voor de buitenlucht. Hiervoor gebruiken we een crème met antioxidanten. Je kan nu opnieuw prikkelingen voelen. Als laatste brengen we een zonbescherming aan. 

ZICHTBAAR resultaat!

Een duidelijk resultaat van de behandeling laten wij jou zien aan de hand van het ‘afvalbakje’. In dit bakje kan je zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je zowel dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat niet in de huid thuis hoort. De HydraFacial serums zijn doorzichtig van kleur en het troebele wat je ziet is je huid en zijn afvalstoffen.

De totale duur van de behandeling varieert tussen de 30-60 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een verbeterde huidtextuur en een stralende teint zijn na de eerste sessie duidelijk zichtbaar. De voordelen in termen van hydratatie en textuur van de huid zijn 5 tot 7 dagen of soms nog langer zichtbaar.

Omdat onze huidcellen zich elke 28 dagen vernieuwen en de huid dan opnieuw begint te verstoppen wordt aangeraden de behandeling elke 4 weken te herhalen, dit voor het mooiste resultaat.

Sk(info)

Niet gevonden wat je zocht, heb je nog vragen?