Hey,
Ik ben Sarah-Jane.

38 jaar, 3 kids en al 10 jaar zelfstandig. Ik kan niet zonder koffie in de ochtend, ben een echte plantenmama, hou van zondagochtenden en alles dat te maken heeft met beauty. Ik ben een echt meisjes-meisje ( maar kan ook wel heel stoer zijn) en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Tijdens de jaren dat ik les gaf en schoonheidsspecialisten opleidde, groeide ook mijn schoonheidssalon uit tot een mooie zaak. Het zat er aan te komen dat ik op een bepaald moment een keuze zou moeten maken tussen mijn passie voor het lesgeven en de liefde voor mijn salon. Het was geen eenvoudige beslissing maar ik geloof er sterk in dat je je geluk voor een groot deel zelf in handen hebt en stuurt. Mede dankzij mijn man die dezelfde levensvisie deelt en me in alles steunt heb ik deze stap durven zetten. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen, om elke dag met liefde voor mijn klanten mijn salon klaar te maken om jullie te verzorgen. Alles moet kloppen, het onthaal en de geur die je inademt bij het binnenkomen, een rustig muziekje om je alvast in een ontspannen sfeer te brengen, rustgevende huidverbterende behandelingen, warmte. Mijn passie …

Mijn missie

“Mijn missie is niet alleen om een ​​mooi en gezond uiterlijk te creëren, maar ook om geest en lichaam in totale ontspanning te brengen. Het resultaat is dat het mij net zoveel plezier geeft als mijn tevreden klanten.
Om mijn missie te volbrengen, bied ik mijn klanten een gevarieerd gamma aan verzorgingen en geschenkjes, voor elk wat wils.”

Wenkbrauw en wimperstyling

Wenkbrauw- en wimperstyling

Manicure & voetverzorging

Make-up

Gelaatsverzorging & huidscan

ontharen

Ontharingen

Sk(info)

Niet gevonden wat je zocht, heb je nog vragen?